Juuri niin sähköinen, kuin sinä haluat

perinteinen tai ”paperiton” kirjanpito – sinä päätät

Palveluksessasi

Taloushallintopalvelumme ovat laajat ja perustuvat läpinäkyvään hinnoitteluun. Alla tarkemmin palveluistamme:
Kirjanpito
Meiltä saat kirjanpidon yhdistykselle tai yritykselle koosta riippumatta. Kirjanpidon laskutus on läpinäkyvää ja se perustuu perusmaksuun sekä vientirivien määrään.  Perusmaksu sisältää mm. tositteiden järjestelyn (mikäli tarpeen), tositteiden kirjauksen, arvonlisäverolaskelman, arvonlisäveroilmoitusten lähettämisen, tuloslaskelman ja taseen sekä reskontratulosteet.
Palkat

Palkkalaskenta perustuu kappalehintaan ja siihen sisältyy tosite työnantajasuorituksista, palkkaerittely palkansaajalle sekä ilmoitukset Tulorekisteriin

Ostolaskujen kierrätys

Ostolaskujen kierrätys vähentää yrityksen manuaalista työtä. Palvelun avulla saatte ilmoituksen saapuneesta laskusta, voitte tarkistaa laskun internetselaimella tai älypuhelimella, jonka jälkeen lasku menee eräpäivänä maksuun meidän toimesta tai halutessasi voit hoitaa maksut itse.

Palvelun avulla yritykselläsi on valmius vastaanottaa myös verkkolaskuja.

Laskutus

Laskutus voidaan hoitaa yhdessä tai voimme hoitaa laskutuksenne kokonaan ohjeidenne mukaisesti. Myyntireskontrassa seuraamme suorituksia ja voimme lähettää myös mahdolliset muistutukset sekä siirtää saatavat perintään.

Asiakkaamme saavat halutessaan verkkopohjaisen laskutusohjelman käyttöön veloituksetta!

 

Uusi Yrittäjä?

Oletko perustamassa yritystä?

Autamme yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa sekä tuemme yrityttäjän alkutaivalta tarjoamalla perusmaksun puoleen hintaan kirjanpidon ensimmäiselle kolmelle kuukaudelle.